Se spala ficateii, se curata de pielite, apoi se pun cu o ceasca de ulei intr-o cratita emailata. Se acopera cratita si se lasa sa se prajeasca. Sepa
Se spala ficateii, se curata de pielite, apoi se pun cu o ceasca de ulei intr-o cratita emailata. Se acopera cratita si se lasa sa se prajeasca.
Separat se face un sos picant din usturoi pisat frecat bine cu sosul in care s-au preparat ficateii, sare, piper macinat si un pahar de vin alb. Se parfumeaza cu cimbru si se rastoarna peste ficatei. Zece minute inainte
de a trage cratita de pe foc, se adauga un pahar mic de suc de rosii, putin indulcit. Se scade totul pe foc mic, dupa care se rastoarna pe un platou si se serveste cu cartofi fierti.
Alte retete usoare recomandate
Mancare de mazare
Legume la cuptor
Ciuperci la cuptor
Pentru Mos Craciun am pregatit o prajitura din seria "am prea multa branza de la tara si n-o mananca nimeni" :)))...
Prajitura cu branza si zmeuraDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti