Ciupercile se spala in cateva ape, dupa care se taie felioare si se pun la calit impreuna cu o ceapa tocata marunt in 25 gr unt. Cand incep sa se rum
Ciupercile se spala in cateva ape, dupa care se taie felioare si se pun la calit impreuna cu o ceapa tocata marunt in 25 gr unt. Cand incep sa se rumeneasca se toarna vinul, se adauga mararul tocat marunt, se potriveste la gust de sare, piper si se fierbe in continuare. Dupa ce a scazut vinul se ia vasul de pe foc si se amesteca impreuna cu ficateii fierti. Orezul se fierbe in 3 cesti cu supa de pui. Dupa ce a scazut supa, se aranjeaza ficateii cu ciupercile pe o farfurie mare iar in jurul lor se pune orezul cu ajutorul unei cescute unsa cu unt care se umple cu orez si se preseaza. Se rastoarna pe marginea farfuriei in jurul ciupercilor. Deasupra se presara cascaval ras.
Se servesc calzi.
Alte retete culinare:
Papricas de pui
Pipet de pui cu smantana si ciuperci
Aripioare de pui la cuptor
Este pentru prima data cand gatesc tortellini. Am ales sa cumpar pe cei umpluti cu prosciuto, sa ii pregatesc intr-un sos de...
Tortellini cu prosciuto, ciuperci si sos de rosii, la cuptorGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa