File de porc cu afumaturi si smantana

Pentru file de porc cu afumaturi si smantana fileurile se taie in jumatate si se bat usor. Apoi se infasoara feliile de carne afumata peste fileurile de porc.

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 bucati pulpa porc
  • 4 felii de carne afumata
  • ½ ceasca smantana
  • ½ ceasca zeama de carne
  • o cantitate mica de bulion
  • o lingura de faina
  • 100 g telemea rasa
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Pentru file de porc cu afumaturi si smantana fileurile se taie in jumatate si se bat usor. Apoi se infasoara feliile de carne afumata peste fileurile de porc si se fixeaza cu scobitori. Se frig apoi la foc la foc puternic pe ambele parti, dupa care se reduce focul si se toarna zeama de carne. Se pune capacul si se lasa la fiert cca 35 minute. Apoi carnea se sareaza si pipereaza. Se amesteca smantana, bulionul, faina si telemeaua. Acest amestec se toarna peste pulpe si se intoarce in cuptorul incalzit, unde se lasa la fript inca 10 minute


Se serveste calda cu garnitura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...