File de porc cu afumaturi si smantana

Pentru file de porc cu afumaturi si smantana fileurile se taie in jumatate si se bat usor. Apoi se infasoara feliile de carne afumata peste fileurile de porc.

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 bucati pulpa porc
  • 4 felii de carne afumata
  • ½ ceasca smantana
  • ½ ceasca zeama de carne
  • o cantitate mica de bulion
  • o lingura de faina
  • 100 g telemea rasa
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Pentru file de porc cu afumaturi si smantana fileurile se taie in jumatate si se bat usor. Apoi se infasoara feliile de carne afumata peste fileurile de porc si se fixeaza cu scobitori. Se frig apoi la foc la foc puternic pe ambele parti, dupa care se reduce focul si se toarna zeama de carne. Se pune capacul si se lasa la fiert cca 35 minute. Apoi carnea se sareaza si pipereaza. Se amesteca smantana, bulionul, faina si telemeaua. Acest amestec se toarna peste pulpe si se intoarce in cuptorul incalzit, unde se lasa la fript inca 10 minute


Se serveste calda cu garnitura

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Rasol de vita cu legume la cuptor

Nu sunt fan carne de vita, dar azi mi-au picat ochii pe niste rasoale, aratau tare bine si mi-am zis ca nu-i rau sa...

Rasol de vita cu legume la cuptor
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca