Muschiul se portioneaza, se condimenteaza cu cimbru si sare. Se pune apoi la fript, pe ambele parti, pe gratarul incins. intr-o tigaie se topeste untu
Muschiul se portioneaza, se condimenteaza cu cimbru si sare. Se pune apoi la fript, pe ambele parti, pe gratarul incins. intr-o tigaie se topeste untul, se adauga mustarul, condimentele, sarea si se subtiaza cu smantana, amestecand continuu.
Se serveste cald, cu sos deasupra.
Alte retete culinare:
Chiftele
Friptura de vita la cuptor
Curcan umplut
Ciorba de fasole este de departe preferata mea din categoria ciorbelor de post. Este simpla si foarte gustoasa si perfecta...
Ciorba de fasole boabe, de postIata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...
Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padureO imbinare sublima de texturi și arome, prajitura negresa te incanta cu savoarea sa intensa de ciocolata si cu consistența...
Negresa - irezistibil de gustoasa