Se scot oasele de pe pui. Se taie puiul in bucati mici si se aseaza pe o tava unsa bine. Se taie baconul in bucati mici si se prajesc intr-o tigaie, a
Se scot oasele de pe pui. Se taie puiul in bucati mici si se aseaza pe o tava unsa bine. Se taie baconul in bucati mici si se prajesc intr-o tigaie, apoi se aseaza pe o farfurie, se prajesc ciupercile si se pun si ele pe o farfurie. Se bate frisca cu ketchup si faina si se pune pe pui. Adaugati si baconul cu ciupercile. Se da la cuptor la 225 grade timp de 15-20 minute. Dupa 10 minute se adauga alunele.
Se serveste cu orez sau cartofi fierti si salata verde
Am reteta la favorite de la Gaby_d si de cate ori parcurgeam retetele ma gandeam ca urmatorul pui asa il voi face, si iata ca...
Pui manastirescOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj