Foietaj cu legume, cascaval si kaizer

Pentru a prepara aceasta reteta de foietaj cu legume, cascaval si kaizer sunt necesare urmatoarele ingrediente: foietaj, cascaval, kaizer, vinete, ardei rosu, ardei galben, ceapa verde, usturoi, pasta de rosii, ananas.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 pachet foietaj
  • 100 g vinete
  • 1 ardei rosu
  • 1 ardei galben
  • 100 g pulpa de rosii
  • 1 capatana usturoi
  • 1 dovlecel mai mic
  • 1 legatura ceapa verde
  • 100 g ananas
  • 100 g cascaval ras
  • 200 g kaizer

Mod de preparare

Legumele se curata, se taie si se pun la calit pana se patrund bine. Se adauga kaizerul taiat felii, ananasul taiat cuburi si un pic de suc din compotul de ananas. Se lasa pe foc cam 10 minute, se scot si se scurg bine.

Din foile de foietaj se taie diferite forme, se ung cu ou si se pun la cuptor cam 10 minute. Dupa ce s-au rumenit, se scot, se taie partea de deasupra si se introduc legumele. Se rade cascaval pe ele si se mai lasa la cuptor cam 10 minute.


Poate fi servit dupa ce se raceste putin.

Alte retete recomandate:

Pui cu ciuperci

Peste cu dafin si otet

Supa de perisoare

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

Terina de miel in crusta de dovlecei si susan

Un aperitiv special pentru masa de Paste!

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert prajitura cu caise si fulgi de ciocolata

De sezon, rapid, usor si gustos.......

Desert prajitura cu caise si fulgi de ciocolata
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii