Pentru a prepara aceasta reteta de foietaj cu legume, cascaval si kaizer sunt necesare urmatoarele ingrediente: foietaj, cascaval, kaizer, vinete, ardei rosu, ardei galben, ceapa verde, usturoi, pasta de rosii, ananas.
Legumele se curata, se taie si se pun la calit pana se patrund bine. Se adauga kaizerul taiat felii, ananasul taiat cuburi si un pic de suc din compotul de ananas. Se lasa pe foc cam 10 minute, se scot si se scurg bine.
Din foile de foietaj se taie diferite forme, se ung cu ou si se pun la cuptor cam 10 minute. Dupa ce s-au rumenit, se scot, se taie partea de deasupra si se introduc legumele. Se rade cascaval pe ele si se mai lasa la cuptor cam 10 minute.
Poate fi servit dupa ce se raceste putin.
Alte retete recomandate:
Pui cu ciuperci
Peste cu dafin si otet
Supa de perisoare
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii