Friganele cu ciuperci

Curatam in prima faza ciupercile. Picioarele se scot si se toaca; se amesteca impreuna cu de branza de vaci, adaugand leurda. Se sareaza si se pipere

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 40 ciuperci Champignon
  • 2 linguri frunze de leurda tocate
  • 400 g de branza de vaci cu verdeata
  • sare
  • piper
  • 8 felii bacon
  • 4 linguri ulei
  • 1 lingurita rozmarin tocat
  • 1 lingurita cimbru tocat

Mod de preparare

Curatam in prima faza ciupercile. Picioarele se scot si se toaca; se amesteca impreuna cu de branza de vaci, adaugand leurda.

Se sareaza si se pipereaza dupa gust.

Cu aceasta compozitie se umple palariile ciupercilor.

Se taie in doua feliile de bacon si se infasoara pe jumatate din cantitatea de ciuperci.

Pe tepuse de lemn trecute prin apa rece se infig cate 5 ciuperci, asezand cate doua palarii fata in fata. Se amesteca uleiul cu verdeturi tocate si se ung ciupercile de jur imprejur.

Se prajesc frigaruile in tigaie cca 10 min. de jur imprejur.
Alte retete

Salata ciuperci

Salata cruditati

Tort de inghetata cu caise si ciocolata alba

Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.

Placinta cu dovlecei

O placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!

Tocanita ungureasca de pui cu cartofi

O mancare gustoasa pe timpul rece

Parteneri
Bucataras.RO

Pui, cu legume la gratar

Ideea de legume la gratar am luat-o de la Bucatarul Maniac - Cristian Borod si tare mi-a placut, cu deosebirea ca el a...

Pui, cu legume la gratar
Gustos.RO

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa