Curatam in prima faza ciupercile. Picioarele se scot si se toaca; se amesteca impreuna cu de branza de vaci, adaugand leurda. Se sareaza si se pipere
Curatam in prima faza ciupercile. Picioarele se scot si se toaca; se amesteca impreuna cu de branza de vaci, adaugand leurda.
Se sareaza si se pipereaza dupa gust.
Cu aceasta compozitie se umple palariile ciupercilor.
Se taie in doua feliile de bacon si se infasoara pe jumatate din cantitatea de ciuperci.
Pe tepuse de lemn trecute prin apa rece se infig cate 5 ciuperci, asezand cate doua palarii fata in fata. Se amesteca uleiul cu verdeturi tocate si se ung ciupercile de jur imprejur.
Se prajesc frigaruile in tigaie cca 10 min. de jur imprejur.
Alte retete
Salata ciuperci
Salata cruditati
Ideea de legume la gratar am luat-o de la Bucatarul Maniac - Cristian Borod si tare mi-a placut, cu deosebirea ca el a...
Pui, cu legume la gratarGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa