Friganele cu ciuperci

Curatam in prima faza ciupercile. Picioarele se scot si se toaca; se amesteca impreuna cu de branza de vaci, adaugand leurda. Se sareaza si se pipere

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 40 ciuperci Champignon
  • 2 linguri frunze de leurda tocate
  • 400 g de branza de vaci cu verdeata
  • sare
  • piper
  • 8 felii bacon
  • 4 linguri ulei
  • 1 lingurita rozmarin tocat
  • 1 lingurita cimbru tocat

Mod de preparare

Curatam in prima faza ciupercile. Picioarele se scot si se toaca; se amesteca impreuna cu de branza de vaci, adaugand leurda.

Se sareaza si se pipereaza dupa gust.

Cu aceasta compozitie se umple palariile ciupercilor.

Se taie in doua feliile de bacon si se infasoara pe jumatate din cantitatea de ciuperci.

Pe tepuse de lemn trecute prin apa rece se infig cate 5 ciuperci, asezand cate doua palarii fata in fata. Se amesteca uleiul cu verdeturi tocate si se ung ciupercile de jur imprejur.

Se prajesc frigaruile in tigaie cca 10 min. de jur imprejur.
Alte retete

Salata ciuperci

Salata cruditati

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Desert tort de inghetata cu banane si capsuni

Desert tort de inghetata cu banane si capsuni
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca