Frigarui

Se amesteca uleiul cu piperul si se unge bine carnea cu el. Se lasa sa stea putin la temperatura camerei. Frigarile se asaza pe gratar la o distanta d

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 200 g pulpa de vita
  • 200 g muschi
  • 200 g ficat de vita
  • 200 g cotlet de porc dezosat
  • 100 g slanina feliata
  • ½ lingurita piper
  • 2 linguri ulei
  • ½ lingurita sare

Mod de preparare

Se amesteca uleiul cu piperul si se unge bine carnea cu el. Se lasa sa stea putin la temperatura camerei. Frigarile se asaza pe gratar la o distanta de 7 cm de jaratic. Carnea prajita trebuie sa aiba o culoare roz la mijloc. Dupa ce s-a prajit, carnea se presara cu sare si se asaza pe farfurii.
Se serveste cu garnitura de cartofi, salata asortata sau rosii la gratar.

Alte retete carne recomandate

Tocanita de pui

Dovlecei umpluti

Ciulama de ciuperci

Tort de inghetata cu caise si ciocolata alba

Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.

Placinta cu dovlecei

O placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!

Tocanita ungureasca de pui cu cartofi

O mancare gustoasa pe timpul rece

Parteneri
Bucataras.RO

Supa de rosii cu galuste bavareze

Mi-au placut mult galustele bavareze, cand le-am descoperit preparand o reteta de la Sidy, pentru provocarea Week-end cu...

Supa de rosii cu galuste bavareze
Gustos.RO

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa