Frigarui

Se amesteca uleiul cu piperul si se unge bine carnea cu el. Se lasa sa stea putin la temperatura camerei. Frigarile se asaza pe gratar la o distanta d

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 200 g pulpa de vita
  • 200 g muschi
  • 200 g ficat de vita
  • 200 g cotlet de porc dezosat
  • 100 g slanina feliata
  • ½ lingurita piper
  • 2 linguri ulei
  • ½ lingurita sare

Mod de preparare

Se amesteca uleiul cu piperul si se unge bine carnea cu el. Se lasa sa stea putin la temperatura camerei. Frigarile se asaza pe gratar la o distanta de 7 cm de jaratic. Carnea prajita trebuie sa aiba o culoare roz la mijloc. Dupa ce s-a prajit, carnea se presara cu sare si se asaza pe farfurii.
Se serveste cu garnitura de cartofi, salata asortata sau rosii la gratar.

Alte retete carne recomandate

Tocanita de pui

Dovlecei umpluti

Ciulama de ciuperci

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa

Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa
ReteteCulinare.RO

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii