Frigarui cu piept de pui, ceapa rosie, iaurt si sofran, la gratar

Portii
3
Timp pregatire
15 minute
Timp coacere
7 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • piept de pui – 450 g
  • ceapa rosie – 2 buc potrivite
  • iaurt grecesc – 6 linguri
  • sofran – 0,12 g
  • sare si piper alb – dupa gust

Mod de preparare

• curata si taie pieptul de pui cubulete si pune-l in caserola de marinare rapida FoodSaver
• taie ceapa Julien si adaug-o peste
• condimenteaza puiul cu sare si piper alb
• zdrobeste sofranul intr-un mojar si pune-l peste iaurt
• amesteca bine si pune peste pui
• amesteca totul cu mana pana ce puiul este imbibat in iaurt si ceapa
• inchide caserola, activeaza functia de vidare a aparatului de vidare FoodSaver si marineaza, apoi lasa caserola la frigider pentru 15-20 de minute, pentru ca aromele sa se intensifice
• inmoaie betele de frigarui in apa pentru 1 ora si pune bucatile de pui (fara ceapa) pe acestea
• incinge gratarul (sau o tigaie grill) si pregateste-le! Intoarce-le pe fiecare parte avand grija sa se gateasca uniform.

Pofta buna!

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...