Se dezoseaza pulpele si se presar cu sare. Uleiul se amesteca cu sosul soia si cu mustarul, se adauga condimentele si aromatizantele. Pulpele de pui
Se dezoseaza pulpele si se presar cu sare. Uleiul se amesteca cu sosul soia si cu mustarul, se adauga condimentele si aromatizantele. Pulpele de pui se lasa in aceasta saramura timp de 6-8 ore. Bucatile de carne se ruleaza si se fixeaza cu o scobitoare. Una dupa alta se pun pe frigare si se prajesc deasupra jaraticului pana se rumenesc.
Alte retete recomandate
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa