Frigarui cu pulpe de pui

Se dezoseaza pulpele si se presar cu sare. Uleiul se amesteca cu sosul soia si cu mustarul, se adauga condimentele si aromatizantele. Pulpele de pui

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 16 pulpe superioare
  • 4 linguri ulei
  • 2 linguri sos soia
  • 1 lingurita mustar
  • 1 lingurita praf curry
  • Un varf de cutit coriandru macinat
  • Un varf de cutit cuisoare macinata
  • 1 lingurita ghimbir macinat
  • 2 linguri alune prajite si maruntite
  • Granule de usturoi
  • Sare
  • 1 lingura miere

Mod de preparare

Se dezoseaza pulpele si se presar cu sare. Uleiul se amesteca cu sosul soia si cu mustarul, se adauga condimentele si aromatizantele. Pulpele de pui se lasa in aceasta saramura timp de 6-8 ore. Bucatile de carne se ruleaza si se fixeaza cu o scobitoare. Una dupa alta se pun pe frigare si se prajesc deasupra jaraticului pana se rumenesc.
Alte retete recomandate

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Salata de leurda

Se spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.

Chiftelute frigarui

Pentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa