Frigarui cu pulpe de pui

Se dezoseaza pulpele si se presar cu sare. Uleiul se amesteca cu sosul soia si cu mustarul, se adauga condimentele si aromatizantele. Pulpele de pui

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 16 pulpe superioare
  • 4 linguri ulei
  • 2 linguri sos soia
  • 1 lingurita mustar
  • 1 lingurita praf curry
  • Un varf de cutit coriandru macinat
  • Un varf de cutit cuisoare macinata
  • 1 lingurita ghimbir macinat
  • 2 linguri alune prajite si maruntite
  • Granule de usturoi
  • Sare
  • 1 lingura miere

Mod de preparare

Se dezoseaza pulpele si se presar cu sare. Uleiul se amesteca cu sosul soia si cu mustarul, se adauga condimentele si aromatizantele. Pulpele de pui se lasa in aceasta saramura timp de 6-8 ore. Bucatile de carne se ruleaza si se fixeaza cu o scobitoare. Una dupa alta se pun pe frigare si se prajesc deasupra jaraticului pana se rumenesc.
Alte retete recomandate

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...