Varza de Bruxelles, inainte de grill, se fierbe in apa putin sarata. Zarzavaturile se taie felii. Varza se ruleaza una cate una in fasiile de slanina
Varza de Bruxelles, inainte de grill, se fierbe in apa putin sarata. Zarzavaturile se taie felii. Varza se ruleaza una cate una in fasiile de slanina si se trag pe batul de frigarui alternand cu zucchini, vinete, ardei, ciuperci si ceapa. Se unge cu ulei de masline si se condimenetaza cu piper, sare, oregano. Invartind deasupra jarului se frig incet.
Mararul se amesteca cu iaurtul si se serveste langa frigarui.
De mult timp poftem la aceasta fripturica vazuta la prietena noastra Mitinita....
Friptura tiganeasca de porc- la gratarOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj