Frigarui de Ieniceri

Varza de Bruxelles, inainte de grill, se fierbe in apa putin sarata. Zarzavaturile se taie felii. Varza se ruleaza una cate una in fasiile de slanina

Timp pregatire
100 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 g varza de Bruxelles
  • 150 g slanina de mangalita carnoasa feliata
  • 1 vanata
  • 1 dovlecel zucchini
  • 4 ciuperci
  • 1 ardei rosu
  • 2 cepe
  • sare
  • piper alb
  • oregano
  • ulei de masline
  • 200 ml iaurt
  • 1 legatura de marar

Mod de preparare

Varza de Bruxelles, inainte de grill, se fierbe in apa putin sarata. Zarzavaturile se taie felii. Varza se ruleaza una cate una in fasiile de slanina si se trag pe batul de frigarui alternand cu zucchini, vinete, ardei, ciuperci si ceapa. Se unge cu ulei de masline si se condimenetaza cu piper, sare, oregano. Invartind deasupra jarului se frig incet.
Mararul se amesteca cu iaurtul si se serveste langa frigarui.

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!