Varza de Bruxelles, inainte de grill, se fierbe in apa putin sarata. Zarzavaturile se taie felii. Varza se ruleaza una cate una in fasiile de slanina
Varza de Bruxelles, inainte de grill, se fierbe in apa putin sarata. Zarzavaturile se taie felii. Varza se ruleaza una cate una in fasiile de slanina si se trag pe batul de frigarui alternand cu zucchini, vinete, ardei, ciuperci si ceapa. Se unge cu ulei de masline si se condimenetaza cu piper, sare, oregano. Invartind deasupra jarului se frig incet.
Mararul se amesteca cu iaurtul si se serveste langa frigarui.
Sandwich cu salată de ouă și somon afumat, o alegere grozavă pentru micul dejun sau chiar pentru un picnic în aer...
Reteta de sandwich cu salata de oua si somon afumatIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa