Se inlatura oasele se pielita de pe carne. Se taie felii subtiri, iar apoi fasii de aprox. 4x8 cm si se presara cu sare. In fiecare fasie de piept de
Se inlatura oasele se pielita de pe carne. Se taie felii subtiri, iar apoi fasii de aprox. 4x8 cm si se presara cu sare. In fiecare fasie de piept de curcan se infasoara o bucata de ananas, si, alternand cu alte bucatele de ananas, se infige in frigare. In cele doua capete ale frigarii se infige cate o felie groasa de mere. Se presara cu praf curry, se unge cu ulei si se frige deasupra jaraticului pana se rumeneste bine.
Alte retete recomandate
Tarta cu crema de vanilie banane si frisca – un deliciu pentru iubitorii de tarte. O combinatie pefecta, texturi si...
Reteta de tarta cu crema de vanilie banane si friscaOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj