Frigarui de porc

Carnea se taie in bucatele mici care se infig in frigare, alternati cu feliile de ceapa. Se pun frigaruile deasupra jarului si se lasa la fript. Se s

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 gr carne
  • 2 cepe
  • zeama de lamaie
  • untura
  • sare

Mod de preparare

Carnea se taie in bucatele mici care se infig in frigare, alternati cu feliile de ceapa. Se pun frigaruile deasupra jarului si se lasa la fript. Se scoate carnea din frigare, se sareaza si se stropesc cu untura fierbinte si zeama de lamaie.


Se servesc calde.

Alte retete culinare:

Chiftele

Sarmale de post

Placinta de dovleac

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...