Frigarui de porc

Carnea se taie in bucatele mici care se infig in frigare, alternati cu feliile de ceapa. Se pun frigaruile deasupra jarului si se lasa la fript. Se s

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 gr carne
  • 2 cepe
  • zeama de lamaie
  • untura
  • sare

Mod de preparare

Carnea se taie in bucatele mici care se infig in frigare, alternati cu feliile de ceapa. Se pun frigaruile deasupra jarului si se lasa la fript. Se scoate carnea din frigare, se sareaza si se stropesc cu untura fierbinte si zeama de lamaie.


Se servesc calde.

Alte retete culinare:

Chiftele

Sarmale de post

Placinta de dovleac

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...