Carnea se taie in bucatele mici care se infig in frigare, alternati cu feliile de ceapa. Se pun frigaruile deasupra jarului si se lasa la fript. Se s
Carnea se taie in bucatele mici care se infig in frigare, alternati cu feliile de ceapa. Se pun frigaruile deasupra jarului si se lasa la fript. Se scoate carnea din frigare, se sareaza si se stropesc cu untura fierbinte si zeama de lamaie.
Se servesc calde.
Alte retete culinare:
Chiftele
Sarmale de post
Placinta de dovleac
Asa cum spuneam sunt ''fan'' fructe de padure si am incercat si o rulada tare buna si acrisoara tocmai buna ptr o caldura ca...
Rulada cu crema de vanilie si fructe de padureIata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...
Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padureO imbinare sublima de texturi și arome, prajitura negresa te incanta cu savoarea sa intensa de ciocolata si cu consistența...
Negresa - irezistibil de gustoasa