Taie pieptul de pui file in asa fel incat sa obtii o felie mai mare. Bate-o putin si unge-o cu mustar. Presara ceapa rosie tocata marunt, cimbru, pipe
Taie pieptul de pui file in asa fel incat sa obtii o felie mai mare. Bate-o putin si unge-o cu mustar. Presara ceapa rosie tocata marunt, cimbru, piper macinat si maghiran. Ruleaza feliile de carne, taie-le de grosimea unui deget si infige-le pe frigarui, alternand cu ceapa mov. Unge frigaruile cu ulei si prajeste-le peste carbuni in jur de 10-12 minute, pana devin crocante, dupa care condimenteaza cu sare si piper.
Se pot servi alaturi de cartofi prajiti sau salata.
Alte retete recomandate:
Ciorba radauteana
Cartofi la cuptor
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj