Frigaruile de pui cu ardei sunt o varianta rapida si delicioasa pentru o cina copioasa.
Ardeii grasi se curata de filamentele albe si apoi se etaie in patrate cat mai egale. Carnea de pui se taie cuburi, care se pun la macerat in iaurtul amestecat cu cimbrul. Se lasa 30 de minute, dupa care se scot si se sterg cu hartie absorbanta. Pe betele ude (betele de frigarui se lasa intr-un pahar cu apa rece timp de cateva minute inainte de folosire) se infig alternativ ardei si carne si se pun la cuptor pentru 25 de minute. Dupa gust, se aduc la masa cu salata de rosii si castraveti.
Frigaruile de pui se aduc la masa cu salata de rosii si castraveti.
Buni tare si tin si 2 ani.
Gogosari in otet fara conservantDescopera cum sa faci acasa un jeleu de capsuni fin si aromat, perfect pentru a fi savurat la micul dejun sau adaugat in...
Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituri