Frigarui de pui cu ardei

Frigaruile de pui cu ardei sunt o varianta rapida si delicioasa pentru o cina copioasa.

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 bucati piept de pui
  • 2 ardei grasi rosii
  • 2 ardei grasi verzi
  • 2 ardei grasi galbeni
  • un pahar mare de iaurt
  • cimbru
  • ulei
  • sare

Mod de preparare

Ardeii grasi se curata de filamentele albe si apoi se etaie in patrate cat mai egale. Carnea de pui se taie cuburi, care se pun la macerat in iaurtul amestecat cu cimbrul. Se lasa 30 de minute, dupa care se scot si se sterg cu hartie absorbanta. Pe betele ude (betele de frigarui se lasa intr-un pahar cu apa rece timp de cateva minute inainte de folosire) se infig alternativ ardei si carne si se pun la cuptor pentru 25 de minute. Dupa gust, se aduc la masa cu salata de rosii si castraveti.


Frigaruile de pui se aduc la masa cu salata de rosii si castraveti.

Socată reţeta bunicii

Socată reţeta bunicii. Socata aromata este o bautura racoritoare foarte buna. Aceasta se face din 14 flori de soc, 10 l de...

Dovlecei crocanti

Retete dietetice Dovleceii se gătesc repede şi sunt foarte gustoşi. De data asta am ales să-i pregătesc...

Chiftelute marinate

Chiftelutele marinate sunt preferatele tuturor. Pana si cei mici le adora si mai au un plus: nu se fac deloc greu!

Parteneri
Bucataras.RO

Gogosari in otet fara conservant

Buni tare si tin si 2 ani.

Gogosari in otet fara conservant
Gustos.RO

Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituri

Descopera cum sa faci acasa un jeleu de capsuni fin si aromat, perfect pentru a fi savurat la micul dejun sau adaugat in...

Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituri
ReteteCulinare.RO

Socată reţeta bunicii

Socată reţeta bunicii