Frigarui de pui cu ardei

Frigaruile de pui cu ardei sunt o varianta rapida si delicioasa pentru o cina copioasa.

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 bucati piept de pui
  • 2 ardei grasi rosii
  • 2 ardei grasi verzi
  • 2 ardei grasi galbeni
  • un pahar mare de iaurt
  • cimbru
  • ulei
  • sare

Mod de preparare

Ardeii grasi se curata de filamentele albe si apoi se etaie in patrate cat mai egale. Carnea de pui se taie cuburi, care se pun la macerat in iaurtul amestecat cu cimbrul. Se lasa 30 de minute, dupa care se scot si se sterg cu hartie absorbanta. Pe betele ude (betele de frigarui se lasa intr-un pahar cu apa rece timp de cateva minute inainte de folosire) se infig alternativ ardei si carne si se pun la cuptor pentru 25 de minute. Dupa gust, se aduc la masa cu salata de rosii si castraveti.


Frigaruile de pui se aduc la masa cu salata de rosii si castraveti.

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...