Frigarui de rinichi

Se spala si se oparesc rinichii, dupa care se taie in doua si se pun pe frigarui speciale. Se frig la foc iute, unsi cu unt, sarati si piperati dupa g

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 rinichi de porc sau
  • 6 rinichi de oaie
  • verdeata
  • sare
  • piper
  • ulei

Mod de preparare

Se spala si se oparesc rinichii, dupa care se taie in doua si se pun pe frigarui speciale. Se frig la foc iute, unsi cu unt, sarati si piperati dupa gust. Cand sunt gata se scot de pe frigarui si se acopera cu verdeata tocata fin.
Se servesc cu garnitura de rosii felii, ardei gras si castraveciori murati in otet.

Alte retete:

Piept de pui la gratar

Chiftele

Ciorba radauteana

Prajitura cu cocos si visine

O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!

Legume umplute cu pui

Pentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...

Salata caprese cu rosii cherry

Salata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...

Parteneri
Bucataras.RO

Savarina uriasa sau Baba au Rhum

Avind in vedere ca baietilor mei le plac mult savarinele am hotarit s-ai fac lui Bogdan o surpriza si sa-l rasplatesc dupa...

Savarina uriasa sau Baba au Rhum
Gustos.RO

Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura

Prepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...

Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
ReteteCulinare.RO

Prajitura cu iaurt si caise

Prajitura cu iaurt si caise