Fierbe supa de gaina. Foloseste doar interiorul salatei. Taie rondele morcovii si cepele, amesteca cu salata, iar apoi toarna supa peste legume. Acope
Fierbe supa de gaina. Foloseste doar interiorul salatei. Taie rondele morcovii si cepele, amesteca cu salata, iar apoi toarna supa peste legume. Acopera vasul si prajeste legumele in cuptor timp de 1 ora. Intre timp amesteca untul moale cu putin sare, putin piper si arpagic taiat, si pune-l la frigider. Taie cuburi mai mari cele doua feluri de slanina si carnea, dupa care infige-le alternativ pe bete. Condimenteaza-le cu sare si piper, si prajeste-le 3 minute.
Alte retete recomandate:
Ardei umpluti
Supa de rosii
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.