Fierbe supa de gaina. Foloseste doar interiorul salatei. Taie rondele morcovii si cepele, amesteca cu salata, iar apoi toarna supa peste legume. Acope
Fierbe supa de gaina. Foloseste doar interiorul salatei. Taie rondele morcovii si cepele, amesteca cu salata, iar apoi toarna supa peste legume. Acopera vasul si prajeste legumele in cuptor timp de 1 ora. Intre timp amesteca untul moale cu putin sare, putin piper si arpagic taiat, si pune-l la frigider. Taie cuburi mai mari cele doua feluri de slanina si carnea, dupa care infige-le alternativ pe bete. Condimenteaza-le cu sare si piper, si prajeste-le 3 minute.
Alte retete recomandate:
Ardei umpluti
Supa de rosii
Dupa ce ca nu sunt multe, au inceput sa se si strice, perele si merele, ele sunt subiectul zilei de azi. Le-am adunat si eu,...
Desert placinta cu pere si mereOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj