Dezoseaza cotletul si taie-l felii lungi si subtiri. Bate si sareaza feliile de carne. Taie marunt ciupercile si slanina si prajeste-i impreuna. Cond
Dezoseaza cotletul si taie-l felii lungi si subtiri. Bate si sareaza feliile de carne. Taie marunt ciupercile si slanina si prajeste-i impreuna. Condimenteaza cu sare, piper si patrunjel tocat marunt. Unge cu acest amestec o parte a feliilor de carne, ruleaza-le, dupa care infige-le alternativ cu rondele de castravete pe frigarui. Sareaza din nou, unge cu ulei si prajeste frigaruii peste jaratic, pana devin crocanti.
Alte retete recomandate
Cu totii stim ca pentru a prepara o ciorba de burta necesita mult timp, insa astazi vin cu o varianta mai rapida, de a o gati...
Ciorba de burta expressOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj