Frigarui de vitel cu condimente

Dezoseaza cotletul si taie-l felii lungi si subtiri. Bate si sareaza feliile de carne. Taie marunt ciupercile si slanina si prajeste-i impreuna. Cond

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 600 g cotlet de vitel
  • 2 ciuperci
  • 60 g slanina grasa
  • 1 legatura patrunjel
  • putin piper macinat
  • 24 rondele groase de castravete
  • 2 linguri ulei
  • sare

Mod de preparare

Dezoseaza cotletul si taie-l felii lungi si subtiri. Bate si sareaza feliile de carne. Taie marunt ciupercile si slanina si prajeste-i impreuna. Condimenteaza cu sare, piper si patrunjel tocat marunt. Unge cu acest amestec o parte a feliilor de carne, ruleaza-le, dupa care infige-le alternativ cu rondele de castravete pe frigarui. Sareaza din nou, unge cu ulei si prajeste frigaruii peste jaratic, pana devin crocanti.
Alte retete recomandate

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Salata de leurda

Se spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.

Chiftelute frigarui

Pentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa