Frigarui din carne tocata

Frigaruile din carne tocata se fac usor, sunt gustoase si satioase si cu siguranta vor placea tuturor.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g carne tocata
  • 1 ou
  • 1 ceapa
  • 1 rosie
  • 1 dovlecel
  • 4-5 catei de usturoi
  • 1 felie de paine
  • 1 ardei iute
  • cimbru
  • sare

Mod de preparare

Se amesteca bine carnea, oul, miezul de paine, ardeiul si ceapa tocate fin, cateii de usturoi zdrobiti, cimbrul si sarea. Se fac bilute. Se taie cubulete dovlecelul si rosia si se alterneaza pe betele de frigarui impreuna cu bilutele de carne. Se pun in cuptorul incins si se coc 25-30 minue la foc mediu.


Frigaruile din carne tocata se por servi fie alaturi de o salata de cruditati, fie alaturi de un sos tzatziki.

Reteta de frigarui din carne tocata a fost propusa pe forumul Culinar.ro de floareacm.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Salam de biscuiţi, reţetă adaptata

"Delicii de Paste"-Salam de biscuiţi, reţetă adaptata

Salam de biscuiţi, reţetă adaptata
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca