Se curata carnea de pielite, se taie bucati se presara sare si piper, se pun intr-o cratita si se toarna vinul peste ele si se lasa 12 ore. Apoi se in
Se curata carnea de pielite, se taie bucati se presara sare si piper, se pun intr-o cratita si se toarna vinul peste ele si se lasa 12 ore. Apoi se infig bucatele de carne in frigare si intre ele se pun felii de rosii si ardei gras. Se aseaza frigarea deasupra jarului, se invirte incet sa se friga bine carnea. In timp ce se frige se unge carnea cu mujdei.
De fel ''mis'' carnivora, ca doar is leoaica conform zodiei....ce sa o mai dau de gard imi cam place carnita, asta nu...
Reteta de tocana ''pofta ce-am poftit-o''Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj