Frigarui din muschiulet de pui

• curatati si taiati muschiuletul de pui (partea superioara a pieptului de pui)• amestecati intr-un castron toate condimentele•

Portii
4
Timp pregatire
15 minute
Timp coacere
3 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • muschiulet de pui - 500 g
  • ulei de masline - 23 linguri
  • cimbru uscat - 1 lingurita
  • curcuma - 1/2 lingurita
  • boia dulce - 1/2 lingurita
  • sare si piper negru - dupa gust

Mod de preparare

• curatati si taiati muschiuletul de pui (partea superioara a pieptului de pui)
• amestecati intr-un castron toate condimentele
• ungeti puiul cu uleiul de masline, condimentati-l bine si lasati-l la marinat cca 6-8 ore (nu e obligatoriu daca va grabiti)
• puneti pe frigarui bucatile de pui si asezati-le in presa Breville Panini Maker
• puneti capacul si verificati din cand in cand sa vedeti daca s-au patruns uniform

Pofta buna!

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...