Frigarui din muschiulet de pui

• curatati si taiati muschiuletul de pui (partea superioara a pieptului de pui)• amestecati intr-un castron toate condimentele•

Portii
4
Timp pregatire
15 minute
Timp coacere
3 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • muschiulet de pui - 500 g
  • ulei de masline - 23 linguri
  • cimbru uscat - 1 lingurita
  • curcuma - 1/2 lingurita
  • boia dulce - 1/2 lingurita
  • sare si piper negru - dupa gust

Mod de preparare

• curatati si taiati muschiuletul de pui (partea superioara a pieptului de pui)
• amestecati intr-un castron toate condimentele
• ungeti puiul cu uleiul de masline, condimentati-l bine si lasati-l la marinat cca 6-8 ore (nu e obligatoriu daca va grabiti)
• puneti pe frigarui bucatile de pui si asezati-le in presa Breville Panini Maker
• puneti capacul si verificati din cand in cand sa vedeti daca s-au patruns uniform

Pofta buna!

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...