Frigarui in folie, fripte pe tepuse

Din pulpa de porc taiem felii micute. Cartofii si ceapa, curatati, le taiem rondele. Din ardei si slanina taiem felii patrate mai mari. Saram ingredie

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 400 g pulpa de porc
  • 200 g slanina carnoasa
  • 4 cartofi mari
  • 4 cepe mari rosii
  • 2 ardei verzi
  • 1 lingurita de piper macinat
  • sare

Mod de preparare

Din pulpa de porc taiem felii micute. Cartofii si ceapa, curatati, le taiem rondele. Din ardei si slanina taiem felii patrate mai mari. Saram ingredientele si le punem pe tepusa alternative. Le presaram cu pieper si le invelim in folie, iar capetele foliei le presam bine. Le frigem pe jar, rotindu-le mereu. Cand s-au inmuiat si cartofii, dam jos folia si le mai prajim putin pana devin putin crocante.
Alte aperitive recomandate

Vinete maioneza

Vinete umplute

Tort de inghetata cu caise si ciocolata alba

Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.

Placinta cu dovlecei

O placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!

Tocanita ungureasca de pui cu cartofi

O mancare gustoasa pe timpul rece

Parteneri
Bucataras.RO

Tort "Andrei"

Este ziua unui verisor tare drag mie care a implinit 7 anisori frumosi!La multi ani copil drag!

Tort "Andrei"
Gustos.RO

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa