Friptura cu legume gratinate

Friptura cu legume gratinate este delicioasa. Pentru a prepara aceasta reteta cu carne aveti nevoie de carne de porc, carne de pui si legume.

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg carne de porc
  • 1 kg carne de gaina
  • 3 morcovi
  • 3 ardei
  • 3 cartofi
  • o vanata
  • un dovlecel
  • 2 cepe
  • sare
  • piper
  • condimente pentru friptura
  • 50 ml ulei de masline
  • 100 ml vin

Mod de preparare

Friptura cu legume gratinate este delicioasa. Pentru a prepara aceasta mancare cu carne se taie carnea in bucati si se pune intr-o tava unsa cu ulei, se condimenteaza, se toarna o cana de apa si vinul si se da 30 de minute la cuptor. Se curata legumele, se taie felii si se pun morcovii si cartofii peste carne, se mai stropesc din cand in cand cu sucul din tava Dupa 10 minute se pun restul legumelor si se mai lasa 15-20 de minute


Friptura cu legume gratinate se serveste calda, cu sos de smantana cu usturoi.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa

Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa
ReteteCulinare.RO

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii