Friptura cu mere

Carnea fripta intr-o bucata se infierbanta in suc propriu, se pun feliile de mere in jurul carnii si se calesc 5 minute. Faina se freaca cu grija cu v

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 800 g carne de porc (pentru friptura)
  • 5 bucati mere
  • 1l.c. faina fina
  • 100 ml vin alb
  • Busuioc
  • tarhon (dupa gust)

Mod de preparare

Carnea fripta intr-o bucata se infierbanta in suc propriu, se pun feliile de mere in jurul carnii si se calesc 5 minute. Faina se freaca cu grija cu vinul sa nu faca cocoloase. Compozitia se toarna peste friptura. Se scoate carnea din cratita si se taie felii pe planseta de lucru. Feliile se pun in sosul din cratita cu busuioc si tarhon si se mai caleste putin.
Alte retete culinare recomandate:

Ardei umpluti

Ciuperci umplute

Prajitura cu cocos si visine

O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!

Legume umplute cu pui

Pentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...

Salata caprese cu rosii cherry

Salata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...

Parteneri
Bucataras.RO

Muschiulet de porc cu sos de soia la tigaie

Imi place foarte mult acest muschiulet de porc. Este foarte fraged si se gateste imediat! Din el pregatesc foarte des...

Muschiulet de porc cu sos de soia la tigaie
Gustos.RO

Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura

Prepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...

Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
ReteteCulinare.RO

Prajitura cu iaurt si caise

Prajitura cu iaurt si caise