Se fierb ouale rascoapte, se curata si se inveleste fiecare in parte cu o felie de sunca, apoi cu o felie de carne. Se leaga rulourile cu sfoara si se
Se fierb ouale rascoapte, se curata si se inveleste fiecare in parte cu o felie de sunca, apoi cu o felie de carne. Se leaga rulourile cu sfoara si se prajesc. Se adauga vinul, sarea, piperul si un pireu de rosii si se lasa sa fiarba inabusit 30 minute. Se adauga ciupercile intregi si maslinele fara simburi si desarate si se mai fierbe inca 30 minute. Se scot rulourile, se desfac sforile si se taie fiecare rulou in doua. Se asaza cu oul in sus pe farfurie, iar la mijloc se pune un sote sau un pireu de legume de sezon.
O ciorba usoara si hranitoare, numai buna pe caldura asta mare!
Ciorba de vara cu dovlecelIata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...
Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padureO imbinare sublima de texturi și arome, prajitura negresa te incanta cu savoarea sa intensa de ciocolata si cu consistența...
Negresa - irezistibil de gustoasa