Friptura de berbecut cu legume

Se pun cartofii la fiert intregi in apa cu sare pentru 15 minute, apoi se scurg de apa. Puneti pulpa de berbecut intr-o tava u

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • pulpa mare de berbecut
  • 500g cartofi noi
  • 2 leg. ceapa verde
  • 250ml vin alb
  • 1 lingurita scortisoara rasa
  • 250ml vin rosu
  • 1 leg.cimbru verde
  • 6 linguri ulei de masline
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se pun cartofii la fiert intregi in apa cu sare pentru

15 minute, apoi se scurg de apa.

Puneti pulpa de berbecut intr-o tava unsa cu ulei. Condimentati-o cu sare, scortisoara si piper si turnati in tava vinul alb.

Trebuie sa se prajeasca uniform si stropiti-o cu sosul din tava.

Cand scade tot sosul din tava, turnati peste vinul rosu. Aduagati in tava cartofii, cepele verzi intregi si tineti preparatul la cuptor pana cand scade si vinul rosu, iar carnea si legumele sunt rumenite uniform.
Se orneaza feliile de friptura cu cimbru verde.

Alte retete de Paste

Friptura de miel coroana

Drob de miel special

Pulpa de miel

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Salata de leurda

Se spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.

Chiftelute frigarui

Pentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa