Friptura de berbecut cu legume

Se pun cartofii la fiert intregi in apa cu sare pentru 15 minute, apoi se scurg de apa. Puneti pulpa de berbecut intr-o tava u

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • pulpa mare de berbecut
  • 500g cartofi noi
  • 2 leg. ceapa verde
  • 250ml vin alb
  • 1 lingurita scortisoara rasa
  • 250ml vin rosu
  • 1 leg.cimbru verde
  • 6 linguri ulei de masline
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se pun cartofii la fiert intregi in apa cu sare pentru

15 minute, apoi se scurg de apa.

Puneti pulpa de berbecut intr-o tava unsa cu ulei. Condimentati-o cu sare, scortisoara si piper si turnati in tava vinul alb.

Trebuie sa se prajeasca uniform si stropiti-o cu sosul din tava.

Cand scade tot sosul din tava, turnati peste vinul rosu. Aduagati in tava cartofii, cepele verzi intregi si tineti preparatul la cuptor pana cand scade si vinul rosu, iar carnea si legumele sunt rumenite uniform.
Se orneaza feliile de friptura cu cimbru verde.

Alte retete de Paste

Friptura de miel coroana

Drob de miel special

Pulpa de miel

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca