Friptura de miel impanat

Pulpa de miel se spala, se lasa intreaga si se fac mici crestaturi in care se baga cate un catel de usturoi si o bucata mica de slanina. Se pune intr-

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • O pulpa de miel
  • o capatana usturoi
  • o bucata slanina
  • un pahar vin rosu
  • o lamaie
  • busuioc
  • oregano
  • sare
  • piper
  • o lingura ulei

Mod de preparare

Pulpa de miel se spala, se lasa intreaga si se fac mici crestaturi in care se baga cate un catel de usturoi si o bucata mica de slanina. Se pune intr-un vas mai mare, se stoarce o lamaie peste ea, se pune vinul, se presara busuoic, oregano, sare si piper. Se acopera vasul si se laca la macerat intre 12 si 24 de ore. Dupa 12 ore se scoate pulpa de miel din vas, se lasa cu condimentele pe ea, se pune intr-un vas de yena cu zeama de la lamaie si vin, plus 1-2 linguri de ulei si se da la cuptor aproximativ 40 min.
se serveste cu garnitura de orez,sau legume gratinate si cu muraturi.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Pizza chili

Dati click pe imagine daca vreti sa vedeti preparatul intreg pt. ca pozele sunt editate pe portrait. Ca sa va treaca...

Pizza chili
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca