Friptura de porc

Se feliaza carnea se prajeste pana devina rumena. Apoi si aseaza feliile de carne intr-un vas si peste se toarna berea, se mai pipereaza se mai sareaz

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 80 dg pulpa de porc
  • 2
  • 5 dl bere
  • ulei
  • faina
  • patrunjel sau arpagic
  • piper macinat
  • sare

Mod de preparare

Se feliaza carnea se prajeste pana devina rumena. Apoi si aseaza feliile de carne intr-un vas si peste se toarna berea, se mai pipereaza se mai sareaza daca este nevoie.

Se distuie la foc mic si se agita din cand in cand, fara a se amesteca.
Alte retete recomandate:

Mancare de mazare cu carne

Sos de mazare

Tort de inghetata cu caise si ciocolata alba

Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.

Placinta cu dovlecei

O placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!

Tocanita ungureasca de pui cu cartofi

O mancare gustoasa pe timpul rece

Parteneri
Bucataras.RO

Supa de rosii cu galuste bavareze

Mi-au placut mult galustele bavareze, cand le-am descoperit preparand o reteta de la Sidy, pentru provocarea Week-end cu...

Supa de rosii cu galuste bavareze
Gustos.RO

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa