Pentru friptura de porc cehoslovaca morcovii si ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Pulpa de porc se spala si se sareaza. Cartofii se curata, se spala.
Pentru friptura de porc cehoslovaca morcovii si ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Pulpa de porc se spala si se sareaza. Cartofii se curata, se spala si se taie cuburi, apoi se fierb in apa cu sare. Patrunjelul verde se spala, se curata si se taie marunt. Pulpa de porc se aseaza intr-o tava cu untura sau ulei si 50 ml apa, felii de morcovi si ceapa, chimen, piper; se frige la cuptor 15 minute, la temperatura moderata. in timpul frigerii, carnea se stropeste cu jiul format. Se raceste, se taie felii. Restul de jiu se toarna peste friptura.
Friptura de porc cehoslovaca se serveste calda, cu patrunjel verde deasupra si garnitura de cartofi natur.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa