Friptura de porc cu rozmarin si usturoi

Friptura de porc cu rozmarin si usturoi este o mancare cu carne delicioasa si usoara de preparat. Se pun toate ingredientele intr-o punga cu fermoar.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 felii de carne de porc
  • 1/4 cup sos de soia
  • 1/4 cup vin rosu
  • 1 lingurita de rozmarin uscat
  • 1 catel de ustoroi
  • pisat
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Friptura de porc cu rozmarin si usturoi este o mancare cu carne delicioasa si usoara de preparat. Se pun toate ingredientele intr-o punga cu fermoar (punga care se inchide ermetic daca nu folositi o punga mai mare care se poate lega) si se lasa la marinat cel putin 30 de minute.

Se pot gati in cuptor, praji in tigaie sau pe gratar (recomand).


Friptura de porc cu rozmarin si usturoi se serveste cu garnitura de cartofi

Sursa acestei retete este blogul culinar Mitinitta.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Facaluita lu’ Godina la slow cooker Crock-Pot 4,7 L Digital

Bucatarasul a lansat o provocare/concurs cum ca sa-i facem lu’domnu’ politist Godina o reteteta cu dedicatie,...

Facaluita lu’ Godina la slow cooker Crock-Pot 4,7 L Digital
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca