Friptura de porc in aluat frantuzesc

Pentru friptura de porc in aluat frantuzesc sarati si piperati bucata de carne, puneti-o la fiert la foc potrivit, cu ceapa, mo rcovii taiati, cimbru, foi de dafin.

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 100 g de unt
  • 750 g de aluat frantuzesc
  • 2 kg de carne
  • 1 os cu maduva
  • 1 ou
  • 2 morcovi
  • 1 ceapa tocata fin sau rasa
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • 2 foi de dafin

Mod de preparare

Pentru friptura de porc in aluat frantuzesc sarati si piperati bucata de carne, puneti-o la fiert la foc potrivit, cu ceapa, mo rcovii taiati, cimbru, foi de dafin, unt, 2 pahare mari cu apa si osul cu maduva. Lasati sa fiarba pana cand carnea este bine patrunsa. Lasati-o sa se raceasca. Intindeti aluatul in foaie subtire, puneti bucata de carne, intoarceti spre interior capetele foii de aluat, rulati friptura in asa fel incit sa fie bine acoperita, ungeti cu ou zonele de aluat, rupt eventual. Dati friptura intr-o tava la cuptor pentru 15 minute, pana cand aluatul este aurit frumos.


Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Salata de leurda

Se spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.

Chiftelute frigarui

Pentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa