Feliem pulpa de porc, apoi o asezonam cu sare, piper, rozmarin macinat si o lasam deoparte 30 minute. Dupa 30 de minute o asezam intr-un vas yena si
Feliem pulpa de porc, apoi o asezonam cu sare, piper, rozmarin macinat si o lasam deoparte 30 minute. Dupa 30 de minute o asezam intr-un vas yena si o stropim cu o cana de vin rosu. Punem tava in cuptorul preincins. Dupa 40 de minute mai adaugati inca 3 catei de usturoi zdrobiti, apoi introduceti tava la cuptor pentru inca 5 minute.
Separat taiem cartofii stil pai si ii prajim in friteuza.
Servim cu salata si cartofi pai
Alte retete culinare recomandate
Nu-i asa ca de multe ori va ramane mamaliguta si nu stiti ce sa faceti cu ea? Eu am gasit aceasta reteta la Epurasha si am...
Pernute crocante din mamaligutaOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj