Friptura de porc la cuptor

Feliem pulpa de porc, apoi o asezonam cu sare, piper, rozmarin macinat si o lasam deoparte 30 minute. Dupa 30 de minute o asezam intr-un vas yena si

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g pulpa de porc
  • sare si piper
  • rozmarin macinat
  • un varf de lingurita
  • 1 cana de vin rosu
  • 2-3 cartofi mari
  • 3 catei de usturoi

Mod de preparare

Feliem pulpa de porc, apoi o asezonam cu sare, piper, rozmarin macinat si o lasam deoparte 30 minute. Dupa 30 de minute o asezam intr-un vas yena si o stropim cu o cana de vin rosu. Punem tava in cuptorul preincins. Dupa 40 de minute mai adaugati inca 3 catei de usturoi zdrobiti, apoi introduceti tava la cuptor pentru inca 5 minute.

Separat taiem cartofii stil pai si ii prajim in friteuza.


Servim cu salata si cartofi pai

Alte retete culinare recomandate

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Fasole păstăi cu sos de soia si bacon

• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de

Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaise

Deserturi racoritoare de vara

Parteneri
Bucataras.RO

Desert tort cu biscuiti, crema de vanilie, jeleu si mousse de zmeura

Cand este ziua unui apropiat, a unui prieten, prefer sa ii fac un cadou dulce, decat sa ii cumpar ceva si sa nu ii placa....

Desert tort cu biscuiti, crema de vanilie, jeleu si mousse de zmeura
Gustos.RO

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti

Descopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
ReteteCulinare.RO

Prajitura cu caise si lapte de cocos

Prajitura cu caise si lapte de cocos