Pentru friptura din carne de vita cu ficat carnea se spala. Ficatul se spala si se taie felii subtiri. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt.
Pentru friptura din carne de vita cu ficat carnea se spala. Ficatul se spala si se taie felii subtiri. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Carnea se sareaza si se inabusa in 50 ml ulei cu 100 ml apa; se continua fierberea 1-2 ore, adaugand treptat 300 ml apa. Ceapa se inabusa in 50 ml ulei cu 100 ml apa, se adauga ficat, faina dizolvata in 50 ml apa rece, jumatatea de cub MAGGI si se fierb inabusit cca 15 minute. Se adauga treptat cantitatea ramasa (200 ml apa), se toarna peste carnea inabusita si se continua fierberea 15 minute, cu piper si sare. Spre sfarsit se adauga vin. Carnea se scoate separat, se raceste putin si se portioneaza.
Friptura din carne de vita cu ficat se serveste calda (bucati de friptura alaturi de ficat cu sos).
Reteta de crinkles cu portocala este una destul de cautata in perioada sarbatorilor de iarna, iar eu am pregatit o portie...
Reteta de crinkles cu portocalaOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj