Pentru friptura din carne de vita impanata cu slanina slanina se taie fasii de 3 cm lungime. Carnea se curata, se spala, se impaneaza cu fasii de slanina si se sareaza.
Pentru friptura din carne de vita impanata cu slanina slanina se taie fasii de 3 cm lungime. Carnea se curata, se spala, se impaneaza cu fasii de slanina si se sareaza. Mustarul se dilueaza. Carnea se sareaza, se condimenteaza cu piper si cimbru. Se unge cu ulei, se rumeneste la foc iute 20 minute. Se scoate pe platou, se raceste si se portioneaza. in jiul format, se adauga mustar si se fierbe 5 minute. Sosul se strecoara si se adauga vin.
Friptura din carne de vita impanata cu slanina se serveste calda, cu sos.
Prima data cand le-am facut, mega bune, am facut dupa reteta Jamilei Reteta romaneasca
Desert poale-n brauOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj