Friptura edithiana

Am pus in mixerul vertical lapte, ulei, sare, un ardei iute si usturoi. Dupa ce le-am terciuit, respectiv transdormat intr-un soi de sos, l-am aruncat

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • Pulpe de pui
  • lapte
  • ulei
  • sare
  • un ardei iute si usturoi
  • verdeata

Mod de preparare

Am pus in mixerul vertical lapte, ulei, sare, un ardei iute si usturoi.

Dupa ce le-am terciuit, respectiv transdormat intr-un soi de sos, l-am aruncat fara mare pompa peste pulpe, am presarat niste verdeata, mai mult asa, sa arate bine.

Cand s-a copt (am mai uns din cand in cand copanele cu sosul din tava) se servesc cu o garnitura la alegere


Se pot servi cu garnitura de cartofi copti.

Pofta buna!

Reteta Friptura edithiana a fost propusa de BD pe forum culinar.ro

Alte retete cu pulpe de pui gasiti aici:

Pulpe de pui in sos picant,

Pulpe de pui cu cartofi la cuptor,

Pulpe de pui cu cocos si orez cu stafide.

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

Terina de miel in crusta de dovlecei si susan

Un aperitiv special pentru masa de Paste!

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Parteneri
Bucataras.RO

Supa de pui cu galuste din faina de mei

Este idel pentru bebelusi si copii si inlocuieste cu succes faina de grau! De aceea eu folosesc faina de mei pentru a ii...

Supa de pui cu galuste din faina de mei
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii