Friptura edithiana

Am pus in mixerul vertical lapte, ulei, sare, un ardei iute si usturoi. Dupa ce le-am terciuit, respectiv transdormat intr-un soi de sos, l-am aruncat

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie
Friptura edithiana

Ingrediente

  • Pulpe de pui
  • lapte
  • ulei
  • sare
  • un ardei iute si usturoi
  • verdeata

Mod de preparare

Am pus in mixerul vertical lapte, ulei, sare, un ardei iute si usturoi.

Dupa ce le-am terciuit, respectiv transdormat intr-un soi de sos, l-am aruncat fara mare pompa peste pulpe, am presarat niste verdeata, mai mult asa, sa arate bine.

Cand s-a copt (am mai uns din cand in cand copanele cu sosul din tava) se servesc cu o garnitura la alegere


Se pot servi cu garnitura de cartofi copti.

Pofta buna!

Reteta Friptura edithiana a fost propusa de BD pe forum culinar.ro

Alte retete cu pulpe de pui gasiti aici:

Pulpe de pui in sos picant,

Pulpe de pui cu cartofi la cuptor,

Pulpe de pui cu cocos si orez cu stafide.

Musaca delicioasa de cartofi cu branza si oua

Pentru musaca delicioasa de cartofi cu branza si oua se fierb cartofii in coaja si cand sint gata se curata si se taie...

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Tort cu ciocolata si zmeura

Nu a fost un tort prea insiropat, cum se mai intampla de obicei sa fac, iar dulcele de la ciocolata s-a combinat perfect cu...

Parteneri
Gustos.RO

Briose cu afine si faina integrala – reteta simpla, delicioasa si sanatoasa

Incearca aceasta reteta usoara de briose cu afine si faina integrala, perfecte pentru un mic dejun sanatos sau gustare. Fara...

Briose cu afine si faina integrala – reteta simpla, delicioasa si sanatoasa
ReteteCulinare.RO

Briose cu afine - reteta de briose pufoase

Briosele cu afine sunt delicioase prajituri individuale, perfecte pentru micul dejun, gustari sau deserturi. Acestea sunt...

Briose cu afine - reteta de briose pufoase