Friptura edithiana

Am pus in mixerul vertical lapte, ulei, sare, un ardei iute si usturoi. Dupa ce le-am terciuit, respectiv transdormat intr-un soi de sos, l-am aruncat

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • Pulpe de pui
  • lapte
  • ulei
  • sare
  • un ardei iute si usturoi
  • verdeata

Mod de preparare

Am pus in mixerul vertical lapte, ulei, sare, un ardei iute si usturoi.

Dupa ce le-am terciuit, respectiv transdormat intr-un soi de sos, l-am aruncat fara mare pompa peste pulpe, am presarat niste verdeata, mai mult asa, sa arate bine.

Cand s-a copt (am mai uns din cand in cand copanele cu sosul din tava) se servesc cu o garnitura la alegere


Se pot servi cu garnitura de cartofi copti.

Pofta buna!

Reteta Friptura edithiana a fost propusa de BD pe forum culinar.ro

Alte retete cu pulpe de pui gasiti aici:

Pulpe de pui in sos picant,

Pulpe de pui cu cartofi la cuptor,

Pulpe de pui cu cocos si orez cu stafide.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...