Friptura inabusita de miel cu usturoi

Pentru friptura inabusita de miel cu usturoi carnea se spala si se sareaza. Morcovii, telina se curata, se spala si se taie felii.

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru 5 portii:
  • carne de miel cu os - 800 g
  • ulei - 100 ml
  • morcovi - 50 g
  • ceapa - 25 g
  • telina radacina - 50 g
  • usturoi - 20 g
  • sare si piper dupa gust

Mod de preparare

Pentru friptura inabusita de miel cu usturoi carnea se spala si se sareaza. Morcovii, telina se curata, se spala si se taie felii. Ceapa si usturoiul se curata si se spala. Carnea de miel se inabusa in ulei cu 100 ml apa, impreuna cu morcovi, ceapa, piper si usturoi. Treptat, se adauga cate putina apa. Cand carnea este inabusita, se raceste si se portioneaza.

Friptura inabusita de miel cu usturoi se serveste calda, cu diferite garnituri de legume.


Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa

Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa
ReteteCulinare.RO

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii