Friptura tiganeasca

Friptura tiganeasca este o mancare de carne delicioasa si traditionale. Se taie ceafa de porc in felii si se pune la marinat peste noapte in lapte si usturoi.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 kg ceafa de porc
  • 4 catei mari de usturoi pisati
  • 300 ml de lapte
  • boia de ardei
  • maghiran
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Friptura tiganeasca este o mancare de carne delicioasa si traditionale. Se taie ceafa de porc in felii si se pune la marinat peste noapte in lapte si usturoi. Bucatile de carne sa fie acoperite cu lapte.
A doua zi,se sterge carnea cu prosoape absorbante de unica folosintese si se adauga condimentele.
Se pun bucatile de carne in tava. Cand s-au rumenit pe amandoua partile se adauga apa calda in tava.
Se tin la cuptor si se mai adauga apa daca este necesar.


Friptura tiganeasca se serveste cu garnitura de orez.
Sursa acestei retete este blogul culinar Mitinitta.

Tort de inghetata cu caise si ciocolata alba

Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.

Placinta cu dovlecei

O placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!

Tocanita ungureasca de pui cu cartofi

O mancare gustoasa pe timpul rece

Parteneri
Bucataras.RO

Omleta cu leurda

Mie imi place foarte mult leurda!

Omleta cu leurda
Gustos.RO

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa