Pentru friptura vanatoreasca de vita carnea se spala si se sareaza. Costita se taie fasii de 2-3 cm. Ceapa, morcovii si telina se curata, se spala si se taie felii.
Pentru friptura vanatoreasca de vita carnea se spala si se sareaza. Costita se taie fasii de 2-3 cm. Ceapa, morcovii si telina se curata, se spala si se taie felii. Macaroanele se rup, se introduc in apa clocotita cu sare, se fierb, se trec prin jet de apa rece. Cascavalul se curata de coaja si se rade. Carnea se impaneaza cu costita, se inabusa la cuptor in ulei cu 100 ml apa, impreuna cu ceapa, morcovi, un cub si jumatate MAGGI, telina si foi de dafin, adaugand treptat 700 ml apa fiarta. Cand carnea este inabusita se scoate in alt vas, se raceste si se portioneaza. in sosul ramas se adauga faina dizolvata in 50 ml apa rece, mustar, piper, sare si se continua fierberea cca 15 minute. Se paseaza sosul peste carne, se adauga zahar si se continua fierberea cca 10 minute. Spre sfarsit, se adauga vin.
Friptura vanatoreasca de vita se serveste calda, cu garnitura de macaroane, cascaval ras si unt topit deasupra.
Ideea de legume la gratar am luat-o de la Bucatarul Maniac - Cristian Borod si tare mi-a placut, cu deosebirea ca el a...
Pui, cu legume la gratarGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa