Se curata fuduliile de pielite, se taie in doua pe lung, se sareaza si se ung cu putin unt. Se pipereaza eventual, dupa gust, apoi se pun pe gratar si
Se curata fuduliile de pielite, se taie in doua pe lung, se sareaza si se ung cu putin unt. Se pipereaza eventual, dupa gust, apoi se pun pe gratar si se frig la foc potrivit.
Se asaza pe o farfurie cu garnitura de cartofi prajiti, se stropesc cu unt topit si se servesc imediat.
Alte retete culinare:
Ardei copti
Dovlecei umpluti
Ciorba radauteana
Comanda serioasa, asa ca mama Leu a executat...:D
Tocana de cartofi noi cu afumaturaDescoperă rețeta de înghețată de iaurt cu căpșuni, cremoasă și aromată. Prepară acasă o înghețată sănătoasă...
Inghetata de iaurt si capsuni. Reteta de inghetata de casa, cremoasa si aromata