Fusili cu pipotele si inimioare este o mancare de paste si carne delicioasa care se poate servi si calda si rece si e buna si reincalzita.
Fusili cu pipotele si inimioare este o mancare de paste si carne delicioasa care se poate servi si calda si rece si e buna si reincalzita.
Taiem cubulete ardeii si ceapa si le calim in putin ulei de masline, apoi adaugam pipotelele si inimioarele, le prajim putin si pe ele, punem o lingurita de boia dulce, un pic de boia iute (sau mai mult, dupa preferinte), sare si piper. Tocam patrunjelul si-l punem in tocanita impreuna cu 2 cani de apa. Fierbem la foc mic, cu capacul acoperit, 45-60 minute sau cat e nevoie avand grija sa nu scada sosul.
Intre timp fierbem pastele in 2 litri de apa cu sare, aproximativ 10 minute (cititi pe punga instructiunile), le scurgem si le trecem sub un jet de apa rece.
Cand e gata tocanita punem pastele in ea, amestecam bine si le lasam sa-si ia sos. Super super bun!!!
Am cumparat doua bucati de caras mare si am facut unul in sos de vin.A iesit o minunatie!
Caras la cuptor in sos de vinOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj