Gaina cu sos de ceapa si ardei grasi

Pentru gaina cu sos de ceapa si ardei grasi taiati carnea in bucati potrivite si pudrati-le cu faina. Taiati ardeii in rondele, tocati ceapa, puneti in cratita.

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 gaina
  • 4-5 cepe mari
  • 3-4 ardei grasi
  • 50 g de unt
  • usturoi
  • sare

Mod de preparare

Pentru gaina cu sos de ceapa si ardei grasi taiati carnea in bucati potrivite si pudrati-le cu faina. Taiati ardeii in rondele, tocati ceapa, puneti in cratita si deasupra acestora asezati bucatile de carne. Adaugati unt, acoperiti cratita si dati la cuptor. Din cand in cand turnati cite putina apa si lasati sa fiarba incet.

Servire:

Servici preparatul cu mujdei de usturoi.


Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...