Gaina cu sos de ceapa si ardei grasi

Pentru gaina cu sos de ceapa si ardei grasi taiati carnea in bucati potrivite si pudrati-le cu faina. Taiati ardeii in rondele, tocati ceapa, puneti in cratita.

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 gaina
  • 4-5 cepe mari
  • 3-4 ardei grasi
  • 50 g de unt
  • usturoi
  • sare

Mod de preparare

Pentru gaina cu sos de ceapa si ardei grasi taiati carnea in bucati potrivite si pudrati-le cu faina. Taiati ardeii in rondele, tocati ceapa, puneti in cratita si deasupra acestora asezati bucatile de carne. Adaugati unt, acoperiti cratita si dati la cuptor. Din cand in cand turnati cite putina apa si lasati sa fiarba incet.

Servire:

Servici preparatul cu mujdei de usturoi.


Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...