Pentru gasca cu castraveti si ceapa se taie dintr-o gasca bucatile potrivite pentru mancare si se asaza in cratita fara untura, deoarece gasca lasa singura grasime.
Pentru gasca cu castraveti si ceapa se taie dintr-o gasca bucatile potrivite pentru mancare si se asaza in cratita fara untura, deoarece gasca lasa singura grasime. Cand incep sa se rumeneasca, se adauga o ceapa taiata marunt, se amesteca pana se ingalbeneste si se presara faina. Se toarna cate putina apa si se lasa sa fiarba inabusit, pana ce se fragezeste gasca. Daca scade, se mai adauga cate putina apa.
Se spala castravetii in mai multe ape, se curata sau nu de coaja, dupa dorinta, se taie in bucati potrivite. Se pun in cratita cu gasca. Daca trebuie, se mai adauga apa, boia de ardei si se lasa sa fiarba pana se moaie castravetii si sosul este destul de scazut.
Gasca cu castraveti si ceapa se serveste calda.
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii