Gasca cu mere

Gasca se curata si se spala iar dupa aceea se unge in interior si in afara cu unt. Se potriveste de sare si se umple cu feliute de mere calite in pre

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 gasca
  • 10-12 mere
  • 100 gr slanina
  • 40 gr unt
  • 1 pahar vin

Mod de preparare

Gasca se curata si se spala iar dupa aceea se unge in interior si in afara cu unt. Se potriveste de sare si se umple cu feliute de mere calite in prealabil in putin unt. Se pune gasca astfel umpluta in tava, se toarna vinul si se pun bucatele de slanina de jur imprejur. Se introduce in cuptor, la foc mic si se lasa sa se patrunda bine. Se unge din cand in cand cu sosul din tava si se lasa la rumenit uniform.


Se serveste aranjata bucati pe un platou si cu merele imprejur.

Alte retete culinare:

Friptura de vita la cuptor

Tocanita de pui

Chiftele

Coulis de capsuni

• adaugati anasonul stelat, boabele de cardamon, batonul de scortisoara, bobitele de ienibahar, coaja de portocala, fulgii...

Negresa cu capsuni si menta

Gustoasa, usor de preparat si cu ingrediente putine

Cartofi la cuptor

Parteneri
Bucataras.RO

Cheesecake Brownies

Cheesecake Brownies
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Prajitura Kiss cu spuma de capsuni

Prajitura Kiss cu spuma de capsuni