Se spala varza murata, se toaca marunt si se caleste in ulei. Se stinge cu cateva linguri de apa, sau zeama de carne, adaugandu-se cateva boabe de pip
Se spala varza murata, se toaca marunt si se caleste in ulei. Se stinge cu cateva linguri de apa, sau zeama de carne, adaugandu-se cateva boabe de piper si foi de dafin. Se curata gasca si se sareaza. Se unge cu ulei si se pune intr-o tava in care s-a turnat uleiul, adaugand si putina apa. Se da la cuptor, la foc potrivit, sa se patrunda bine, stropind-o din cand in cand cu sosul lasat in tava.
Dupa ce s-a rumenit, se transeaza, iar bucatile de carne se asaza peste varza, vasul se introduce din nou la cuptor, lasandu-se sa scada.
Se serveste cu ardei iute si cu mamaliguta.
Alte retete carne recomandate
Piept de pui
Musaca de vinete
Pulpe de pui la cuptor
Ideea de legume la gratar am luat-o de la Bucatarul Maniac - Cristian Borod si tare mi-a placut, cu deosebirea ca el a...
Pui, cu legume la gratarGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa