Ghiveci cu carne

Carnea taiata bucatele se fierbe inabusit. Apoi, se adauga legumele fierte inabusit in untdelemn si apa si se da la cuptor.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 gr. carne de vaca
  • 50 ml untdelemn
  • 100 gr. morcovi
  • 200 gr. cartofi
  • 20 gr. telina
  • 1 buc. ardei gras
  • 100 gr. varza
  • 50 gr. fasole verde
  • 200 gr. rosii
  • verdeata

Mod de preparare

Carnea taiata bucatele se fierbe inabusit. Apoi, se adauga legumele fierte inabusit in untdelemn si apa si se da la cuptor.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...