Carnea de berbec se spala si se curata, dupa care se asaza intr-un vas cu apa clocotita cu sare. Se adauga morcovii, fasolea verde, patrunjelul iar d
Carnea de berbec se spala si se curata, dupa care se asaza intr-un vas cu apa clocotita cu sare. Se adauga morcovii, fasolea verde, patrunjelul iar dupa ce carnea a fiert, se adauga cartofii taiati cubulete si mazarea. Se lasa totul sa fiarba in clocote mici.
Se serveste calda.
Alte retete culinare:
Chiftele Tocanita de pui Friptura de vita la cuptor
Va place conopida si vreti o cina usoara, fara multe calorii ? Atunci aceasta reteta este perfecta. Este usor de facut si...
Salata de conopida cu carne de curcanOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj