Carnea de berbec se spala si se curata, dupa care se asaza intr-un vas cu apa clocotita cu sare. Se adauga morcovii, fasolea verde, patrunjelul iar d
Carnea de berbec se spala si se curata, dupa care se asaza intr-un vas cu apa clocotita cu sare. Se adauga morcovii, fasolea verde, patrunjelul iar dupa ce carnea a fiert, se adauga cartofii taiati cubulete si mazarea. Se lasa totul sa fiarba in clocote mici.
Se serveste calda.
Alte retete culinare:
Chiftele Tocanita de pui Friptura de vita la cuptor
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii