Ghiveci de legume cu carne

Se calesc in putin ulei ardeii si ceapa, rosiile, decojite, curatate de seminte si taiate marunt, ardeiul iute si usturoiul pisat. Se condimenteaza c

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg ardei gras (sau kapia)
  • 1 kg rosii
  • 2 cepe
  • 2 catei de usturoi
  • 8 oua
  • 8 felii de costita
  • 6 linguri de ulei
  • 1 ar
  • dei iute
  • 1 lingurita de zahar
  • patrunjel
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se calesc in putin ulei ardeii si ceapa, rosiile, decojite,

curatate de seminte si taiate marunt, ardeiul iute si usturoiul pisat.

Se condimenteaza cu sare si piper si se adauga putin

zahar. Se lasa pe foc pana scade sosul si legumele s-au

inmuiat.

Din oua se prepara jumari, care se amesteca usor

cu zarzavatul si se pun la fiert la foc mic.

Se rastoarna mancarea pe un platou si se garniseste cu felii de costita prajita si cu patrunjel verde, tocat marunt.
Alte retete culinare romanesti

Urzici

Supa de urzici

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Pate din ficat de pui

"picnicul bucatarasilor"

Pate din ficat de pui
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca