Se incalzeste cuptorul la 180 grade. Se spala gisca, se sterge cu un servet. Se pipereaza si se sareaza pe dinauntru si pe dinafara si se pune la cupt
Se incalzeste cuptorul la 180 grade. Se spala gisca, se sterge cu un servet. Se pipereaza si se sareaza pe dinauntru si pe dinafara si se pune la cuptor. Se fixeaza sub tava, pe un gratar, un alt vas cu grasime si 200 ml apa. Se lasa la cuptor 3 1/2-4 ore. Din cind in cind, se unge carnea cu amestecul de apa si grasime. La nevoie, se completeaza apa.
Se curata ceapa si se taie solzisori. Se incalzeste uleiul si se caleste ceapa 4 min. Se curata fructele de mango, se indeparteaza simburii si se taie bucati. Se adauga feliile de mango peste ceapa, impreuna cu stafidele, zaharul si piperul verde. Se incalzeste si se stinge cu vinul alb. Se lasasa fiarba 5 minute. Se condimenteaza cu sare, piper si piper de Cayenne.
Se scoate gisca din cuptor. Se amesteca amidonul cu vinul rosu dulce si se adauga peste sos. Se lasa sa dea in clocot si se condimenteaza dupa gust.
Gisca se poate servi cu sosul mango si cu legume asortate
Pentru că ne plac mult deserturile cu mere și având foarte multe mere de la țară, de data aceasta am ales să...
Desert prajitura cu foi fragede cu cacao si umplutura de mereIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.