Gisca pe varza

Se rumenesc bucatile de gisca in grasime de gisca. In aceeasi grasime se caleste varza taiata fin. Se pune bulionul, sarea si piperul. Se adauga bucat

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 bucati carne de gisca
  • 1 varza acra
  • 2 cepe
  • 1 lingura bulion
  • sare
  • piper
  • grasime de gisca

Mod de preparare

Se rumenesc bucatile de gisca in grasime de gisca. In aceeasi grasime se caleste varza taiata fin. Se pune bulionul, sarea si piperul. Se adauga bucatile de carne. Se toarna un pahar cu apa si se lasa sa fiarba incet pina carnea este moale. Daca este necesar se mai adauga putina apa. Cind mincarea este fiarta si scazuta, se da la cuptor sa se rumeneasca 30 minute. La fel se pregateste si rata cu varza.

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

Terina de miel in crusta de dovlecei si susan

Un aperitiv special pentru masa de Paste!

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Parteneri
Bucataras.RO

Fursecuri cu ciocolata si fulgi de migdale

Invelis crocant, miez ciocolatos. Intr-un cuvant...delicioase!

Fursecuri cu ciocolata si fulgi de migdale
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii