Gulas

Carnea se taie cubulete mici, se inabusa impreuna cu ceapa si ardeii, se adauga apa, se condimenteaza si se fiebe la foc mic aprox.2 ore, amestecind m

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg. carne vitel
  • 1 kg. carne porc(de preferat de la git)
  • 1 kg. ceapa
  • 4 ardei grasi rosii
  • sare
  • piper
  • boia
  • chimen
  • ulei
  • smintina

Mod de preparare

Carnea se taie cubulete mici, se inabusa impreuna cu ceapa si ardeii, se adauga apa, se condimenteaza si se fiebe la foc mic aprox.2 ore, amestecind mereu.S e ia de pe foc, se adauga smintina.
Se poate servi cu paste fainoase fierte separat si eventual se amesteca ulterior cu gulas-ul.

Prajitura cu caise si iaurt

Retete dietetice

Rotite din vinete umplute

Aroma toamnei pe platou

Dovlecei si vinete pane

Este o reteta usoara, potrivita pentru concursul Retete de vacanta

Parteneri
Gustos.RO

Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie

Incearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...

Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
ReteteCulinare.RO

Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromata

Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...

Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromata